12 July 2011

Tour de Playas

EF Playa Tamarindo arrangerer ulike aktiviteter hver dag. I dag gikk turen til Playa Flamingo. Et kvarters kjøretur fra skolen. Og for en deilig kjøretur. Jeg bokstavelig talt hungrer etter å se mer av Costa Rica. På denne stranda giftet Giselle Bündchen seg. Ikke i dag altså, men med samme vær kanskje.


Varmt, men overskyet og bølgene er nesten for overveldende som vanlig. Strømningen dirigerer deg. Du spiller med på notene, men må overgi deg gang på gang. Det tror jeg ikke gjelder for Superwoman. Hun bor her. 













































Klassekameratene Elisa fra Holland og Tiffany fra Tyskland



Skolen har et internasjonalt miljø, men for øyeblikket med en overvekt av studenter fra midten av Europa  og USA pluss fire dansker. Ikke minst Joan på bildet over. Så nå er vi to om å trekke opp gjennomsnittsalderen. På vei tilbake til skolen, kom regnet, men det hindret ikke poolparty.

For alle som hadde sin første skoledag i dag, ble det godt dokumentert av denne hyggelige karen:


Nicolas Velasquez startet med å filme nevøen sitt gjennom hans første leveår. Nå ønsker han å livnære seg på å filme events og promotere Tamarindo gjennom sin nettside http://tamarindobeach.ws/. Sjekk den ut. Det er lett å la seg friste.

5 comments:

  1. Thx for the review, i hope you liked my website!

    Nicolas V.

    ReplyDelete
  2. Nå begynner siden å kommersialisere seg ser jeg:) Kan vi fortsstt stole på det du sier, eller er du kjøpt og betalt :)

    ReplyDelete
  3. Turen fortsetter... og du lar deg bare fasinere mer og mer. Planene er mange og store, men tida går.
    Hvordan er menneskene, er de lette og komme i kontakt med? Det er kostbart å leve der, har vi fått vite, men er det mye fattigdom? Landet er fruktbart, så frukt og grønt kan vel ikke være så dyrt! Nøtter og bananer er det mye av, vet jeg. Har du latt deg overvelde? Hva er det mest fantastiske når det gjelder mat og drikke? Har costarikanerne noen spesialiteter som de er helt alene om?
    Det ble mange spørsmål denne gang, så hvis det passer sånn, hadde det vært moro med litt oppfølging. Ser fram til å høre mer fra deg!

    ReplyDelete
  4. Pura vida Karianne!
    Jeg har ikke sett mye av Costa Rica utenfor "turistsonen" enda, men svare kort så langt. Mennenskene er veldig vennlige og lette å komme i kontakt med. Turisme er hovednæring. Ja, det er overraskende høye priser her! Alt kan betales i dollar. Frukt er et stikkord når det gjelder mat så langt. På utflukter serveres alltid eksotisk oppskåren frukt. Veldig saftig, veldig søtt og smoothie kan du kjøpe overlat. Helt fantastiske! Med blandinger som kokos, banan og pasjonsfrukt. Ellers er restaurantene her i Tamarindo også preget av turismen hvilket resulterer i retter som Hawaii Pollo. Gleder å komme meg på tur i morgen og kanskje få smake lokal mat.
    Pura vida!

    ReplyDelete
  5. Molto belli e inusuali i colori delle tue foto.
    Rinfrescanti per i miei 35° di oggi.

    Un amaro articolo di ciò che abbiamo in casa che proviene dalla costa rica. Per esercitarsi in spagnolo: http://consumeymuere.periodismohumano.com/2011/06/09/el-amargo-sabor-de-la-pina-que-comemos/

    Pura vida!
    A.

    ReplyDelete