10 July 2011

Mangrovene

I Playa Tamarindo er det mange reiseselskap, og det dreier seg om "Let us customize for you!". Så det er bare fantasien og dollaren som kan stoppe deg. Mye dreier seg om friluftsaktiviteter som rafting, rapellering, mountainbiking etc. og naturopplevelser. I dag bestemte jeg meg for å være med på båtur i mangrovene i nasjonalparken las Baulas som ligger knyttet til Playa Tamarindo. Mangroveskogene, som vokser langs mange havstrender i tropene, har flere helt spesielle livsformer. Et tre slipper frøene i form av lange spyd, som blir stående i bunnslammet. Og når vannet synker, kommer slamkryperne og vinkekrabbene fram. Vi ble en gjeng på 7 stykker pluss guiden Juan og kaptein. Selvfølgelig amerikanere. Ser du godt etter på bildene kan det hende du ser noen dyr: birds, crocodile, crabs and monkeys. PS. Klikk på bildet og det blir større.




 

 

 

 

 

3 comments:

  1. Bello il gruppetto di americani. Sembra davvero un gruppetto di americani, come sui flyer delle agenzie di viaggio. Americani o no, la foresta di mangrovie mi sembra straordinaria.
    Mangrovie o no, americani o no, mi piacerebbe essere lì con te.
    Con te me ne andrei anche nel Mato Grosso.
    Un bacio.
    Buon proseguimento.
    Pura vida!

    ReplyDelete
  2. Hei Det er veldig hyggelig å lese hva du opplever i Costa Rica og se bildene. Det virker som du allerede har vært med på mye. Her har vi fått regntid og det er kaldt. Nyt sommeren. Vi har besøk av Bitten og Karsten . Alt er bare bra . Hilsen m og p

    ReplyDelete